Schuimrubberen kussens wassen - Gepimptecaravan

oktober 26, 20180

Schuimrubberen kussens wassen

oktober 26, 20180

schuimrubberkussens-wassen-bij-stomerij-kwiek-klien-in-Tynaarlo-1.jpg

Je kent het wel… schuimrubberen kussens uit je caravan die of muf stinken, zeker als je een oude caravan hebt gekocht om te pimpen of gewoon omdat je de caravan al jarenlang gebruikt hebt. Hoe dan ook…muf dus 😛

Nieuwe kussens kopen en even vervangen met de oude is een dure grap aangezien schuimrubber nou niet bepaald goedkoop is en zeker met een rondzit heb je nogal wat nodig.

Wij hebben zelf stomerij Kwiek Klien stomerij in Tynaarlo en hebben ze gewoon gewassen. Natuurlijk wel in speciale machines en met een speciale behandeling. Maar ik kan je garanderen dat de muffe geur er volledig uit is en ze weer heerlijk fris en fruitig ruiken.

Nou laten wij ze opnieuw bekleden, maar als je gewoon je eigen afritsbare kussens er weer om doet is er niets aan de hand en ook die kun je gewoon bij ons laten wassen.

Dus het tijdperk van muffe kussens is voorbij en laat deze weer gewoon lekker fris ruiken zodat ze weer jaren mee kunnen gaan. En het is zeker financieel gezien aantrekkelijker dan alle kussens vervangen.Laat een reactie achter

E-mailadres (wordt niet gepubliceerd) Verplichte velden zijn gemarkeerd met *